Pezsgők

A pezsgőgyártást egy 2012-ben felépült kifogástalan pezsgőüzemben kezdtük meg. Pezsgőink tank módszerrel készülnek, de gondolkodunk habzó borok palackozásában is. Örülünk annak, hogy egyre több fiatal fordul a buborékos italok felé (ami alatt mi nem a szénsavas üdítőket értjük…).  
  • MEZEI Chardonnay Brut minőségi pezsgő

    Az alapbort adó chardonnay szőlő a világ legkiválóbb pezsgőinek alapanyaga. Elegáns, tiszta és határozott karaktere a MEZEI brut pezsgőben is fellelhető. Aperitifként éppúgy kitűnő, mint egy vasárnapi villásreggeli kísérőjeként.  
  • MEZEI Chardonnay Száraz minőségi pezsgő

    Halvány szalmasárga szín, finom perlage-zsal. Illatában enyhén élesztős, kedves és alapvetően gyümölcsös, mérsékeltövi fehérhús gyümölcsös karakterével. Szájban pici cukorérzet, könnyed savakkal. Lendületes, üde és légies. Utóízében könnyed és mégis tartós. Hosszú és barátságos ital.  
  • MEZEI Rose Száraz minőségi pezsgő

    Lazac szín, visszafogott csipkebogyós illat, ízében málnára emlékeztető édesség.  
  • MEZEI Muskotály félszáraz minőségi pezsgő

    A muskotály szőlő illata eltéveszthetetlen. Zsályára, narancsvirágra, citromfélékre emlékeztet, de ízében mindvégig ott érezni a friss szőlő zamatát is. Élénk és behízelgő – és nem csak azért, mert maradék cukor kerekíti!  
  • MEZEI Chardonnay Édes minőségi pezsgő

    Édessége épp annyi, amivel egy finom gyümölcsös desszert – és jeges vödör – mellett bárki jól érezheti magát, reggel, délben vagy este…